torsdag den 17. maj 2012

Kristelig Flyfart og Fødselsdag (Mange F´er)

Ja vores "Kristelig flyvfart" gik med at køre heeelt til Thisted for at fejre min søsters fødselsdag.. Hun har godt nok først fødselsdag d. 22.. Men der er hun på studietur.. Så hun valgte at holde det idag..
Det var en laang køretur (halvanden time) GAB.. Jeg bliver altid så træt af at køre bil. Og får som regel også ondt i knolden :(
Nårh. Men det var da en hyggelig lille fødselsdags fest.. Hvor hun havde købt en stoor pållægskagemand.. Og så havde hun bagt en Marzarinkage (staves?)
Efter festen var vi nede og se hendes kommende lejlighed. Som hun overtager 1. Juli (den skal lige sættes i stand først. Der skal males og slibes/lakeret gulvene og gøres rent.. Hun er SÅ spændt på at flytte.. Det er første gang hun skal have sin egen lejlighed :)
Jeg ville ønske der ikke var så langt til Thisted. Så var det lidt nemmere for os at besøge hende..

David blev hurtigt (efter 1½ time) rigtig træt af alle de indtryk. Og de mange mennesker.. Så jeg puttede ham i hans sovepose, og så fik han lov til at sove på Moster Lise´s værelse.. (hun bor på et bosted for unge der skal have lidt ekstra hjælp til at starte voksenlivet) Så fik han lige sovet en time ca. Og så var humøret lidt bedre. Men han syns vist stadig at der var for mange mennesker..
jeg tror han er inde i en "periode" hvor han hurtigt bliver sensitiv.. Måske der er sket for meget de sidste par uger..

Til sidst et par billeder :D

 Et hurtigt "skift" midt i det hele.. Ren ble skal der jo til engang i mellen ;) Christian og Alberte syns det var rigtig spændende at kigge på.. Og Alberte skyndte sig hen til hendes mor at sagde "mooar, babyen har en tissemand" He he.. Ja de skulle han gerne have når han er en dreng ;) Hihi
 Smiiil :D (Kun lidt skiløjet ;) )
Da vi kom hjem hyggede vi lidt på sofaen inden Davids sengetid.. Han er begyndt at gribe fast i vores ansigt.. Især fars kinder er gode.. Men næse, øre og mund blev også udsat for de små pilfingere..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar