mandag den 14. maj 2012

Shopping, forår, og undulater..

Kender i det piger? I har bestilt noget på nettet.. Og det eneste man kan gøre er at sidde og vente på at posten kommer med pakken.. Pyha, det gjorde jeg i formiddags.. ENDELIG lige omkring middag kom han med hele 2 pakker.. En fra Feen og Frøen, og en fra Babadut.. :)
Fra Feen og Frøen kom der to Hummel Bodyer, og 3 salvesmækker.. Havde forelsket mig i den nye fodbold body.. Så lokkede det liige at købe lidt ekstra :D
Fra Babadut købte jeg bla. en "taske/net" til barnevognen, små bøtter til at nedfryse grød/mos i små portioner, pakke med en masse badedyr, en spise smæk med "opfanger", en kasse til at stille sutteflaskerne i (lige som i en øl kasse, en stak tudekopper, negleklipper sæt, samt nogle bide ting.. Hans gummer kløer rimelig meget..

Ud over glæden over pakkerne, så gav jeg mig til at pakke alt det tøj ud vi har i str. 62.. Der går ikke længe inden vi skal op i den størrelse.. (SP målte ham til 61cm i torsdags)
Der er godt nok en del tøj.. hele 3 maskiner :)Men ELSKER at gå tøjet igennem, pille mærker af det der er nyt (vi har også en del brugt tøj) og tjekke hvor meget der er af hvad..

Forår?!?! Jaae.. det syns vores søde undulater ihvertfald.. De fik jo to nye redekasser i lørdags.. Vi havde godt nok en i forvejen.. Men den har været lukket et stykke tid.. Pga. de hårde frost grader har æggene ikke rigtig komme overleve.. Og så døde vores eneste han pludselig.. :(  Men vi har nu fået 2 nye hanner (vi havde i forvejen 2 hunner)
Den ene hun er i fuld gang med at tjekke "boligerne" ud.. hun flyver ud og ind.. Og flirter med den ene han.. Hende der lagde æg i vinters flirter også lidt med den anden han.. :) Så det er spændende om vi snart får små unger i volieren.. Krydse krydse fingre :D

Nårh, men billeder skal i da ikke snydes for.. Det er vel nærmest det sjoveste ved bloggen.. Ik? Eller er det bare mig der er helt tosset med at se billeder.. :)

Hele molivitten.. :) PUHA.. Det pynter ikke på kontoen ;)

David afprøver lige den ene af de nye bide ting.. Tror godt han kan li den :D Det er bare SÅ svært at holde fast med hænderne..

Æbletræet er ved at springe ud.. SÅ smukt i aftensolen.. <3 GLÆDER mig til sommer..


Han (den blå) tjekker liige om huset holder.. Mens hun tjekker indvendigt..


Nusse nusse.. (den blå er damen..)

De to hanner "spiller med musklerne" overfor hinanden.. Det er jo med at være den store stærke fyr, for at imponere damerne.. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar