torsdag den 31. maj 2012

Svømning, SP besøg, En god start sammen, og video terapi..

Jeps.. Vores dag igår stod på lidt af hvert.
Først stod den på venindebesøg. Min veninde og hendes søde datter kom ved 9.30 tiden og smuttede omkring middag.. Hun havde taget rundskykker med, så vi rigtig kunne morgen hygge :)
Kl. 13 kom Anne Mette så for at lave video terapi (marte meo terapi) med David.. Hun skulle film ham når hans skal have grød.. Hendes bud på problemet er at han ligger meget ned når han får grød.. Så han kan ikke se skeen/skålen.. Så jeg skulle prøve at sætte ham mere op.. Men jeg syns bare at hvis jeg sætter ham i Trip Trapp stolen så sidder ham og synker helt sammen i ryggen.. Så det er jo ik nemt.. Jeg har sagt til ham at ham må lade være med at ha rygrad som en regnorm ;)
Kl. 17 stod den så på "en god start sammen". Et tilbud Hjørring kommune har, hvor vi er 10 par der har fulgt hinanden siden graviditeten.. Eller.. dvs. jeg havde faktisk født da vi startede.. Den første gang vi mødtes, var vi lige blevet overflyttet til Hjørring sygehus (vi var på Aalborg Neonatal afd. de første 3 uger)
Vi har nu mødt hinanden 6 gange..  Og det er rigtig hyggeligt.. Både fordi jeg bedre kan sammenligne david med dem. De er jo alle født i Januar. Hvor imod dem i min mødregruppe er født i Nov. Så de er stadig lidt foran David.. til møderne snakker vi om forskellige emner med en Sundhedsplejerske.. I starten var der også en Jordemoder med. For at snakke omkring tanker om fødsel osv..

Da vi kom hjem hyggede vi med David på legetæppet.. Og for første gang fik jeg ham til at grine med lyd på.. 2 gange endda.. Det var bare to små hulk.. Men det var SÅ sødt. Håber snart han begynder rigtig at skrald grine :D Desuden syns han pludselig at han skulle bukke benene helt op under sig når han lagde på maven.. og så skubbe sig fremad.. Selvfølgelig uden at armene kunne følge med.. Så det resulterede i at herre blev gal ;)

Idag (Torsdag) stod den så på babysvømning.. Jeg var lidt nervøs da vi kom der op, om han var for træt.. for da jeg tog ham ud af autostolen var han noget træt efter han selvf. var faldet i søvn.. Han pyllerede da også lidt da vi kom ind i omklædningsrummet.. men det gik heldigvis hurtigt over :) Og han tog det ret fint.. med 3 dyk :)

Han nåede så lige at sove en time efter svømning. Så kom sundhedsplejersken for at veje og måle.. Og snakke lidt om det mad der. Vægten sagde 5850g og 62 lang :) Hun var SÅ tilfreds med hans udvikling. Og sagde at han er rigtig stærk og fin. Det eneste hun lige ville "påpege" var at hans fontella (den bløde revne i spædbørns kranie) næsten var groet sammen (den forreste) Hvilket er lidt for tidligt.. Så hun ville gerne ha at lægen på mandag lige tjekker det.. Vi skal til udvidet børnetjek med ham på Mandag (d. 4/6-12) Så der skulle jeg liiige nævne det..

Det er ik blevet til så mange billeder.. Meen billeder af David bliver der altid taget :D Gerne en 20-50 om dagen haha..


 Hvem behøver en suttesnor? Når man kan "holde" sutten med kinden.. Haha...
Mmm.. Grød.. All over ;)

tirsdag den 29. maj 2012

Pinsen´s strabasser ;)

Ja det var så den pinseferie.. Og vejret var jo for vildt.. :) Den eneste ulempe var at David sover elendigt når der er varmt..
Lørdag var vi på planteskolen med Jakobs forældre, og købe planter til drivhuset. Desværre havde de inden drueplanter.. Producenterne er bag ud, fordi der har været et stort tab i vinteren :( Og de regner først med at få nogle hjem til August.. Øv øv.. Men så må jeg jo prøve der.. Så komemr der forhåbentlig druer i drivhuset næste sommer..
Efter vi havde været på planteskolen tog vi så hjem til svigerforældrene og hyggede hele dagen.. Vi var lige hjemme et par timer for at få lavet lidt.. Og så tog vi der ud igen til aften, for at grille.. David sov kun nogle små korte lure hele dagen.. på en ca. 20-30 minutter.. Jeg mistænker lidt varmen.. Først da klokken var ca. 22 gik den lille mand død.. Og sov heldigvis hele natten.. Men søndag var så samme tur. små korte lure der ikke rigtig blev til noget.
Alligevel fik vi lavet en del i haven.. Drivhuset blev gjort rent og der blev plantet alle planterne (3 forskellige agurk, 2 forkellige tomat, 1 honningmelon) Vi fik lagt lidt fliser ved siden af drivhuset, plantet nogle nye krukker som jeg købte lørdag på planteskolen, slået græsset og gjort klar til at terrassen skulle flyttes over ved siden af drivhuset og fuglevolieren.. Det kom svigerforældrene så Mandag eftermiddag for at hjælpe med.. Vi havde terrassen til at stå når man går ud af stuen.. Jeg kom så på den giniale ide at stille den over ved siden af drivhuset.. hvor vi i forvejen havde planer om at lave en lille "aften terrasse" Men så skulle det hele jo graves op, sand i osv.. Så vi savede benene af den høje terrasse.. og wupti.. :D
Så skal vi bare liige ligge lidt fliser rundt om terrassen, og den skal renses for alger, og have lidt opfriskende olie eller maling.. :)
Idag Mandag har vi indtil nu ikke lavet en fis.. David faldt i søvn på hans legetæppe kl 9.. jeg tog ham med det samme op til mig på sofaen.. Og så sov vi sammen en time ca.. Der vågnede jeg ved at han var helt gennemvædet i sved.. Så jeg lagde ham på sofaen hvor han bare sov videre.. Så kunne jeg lige få lidt "morgenmad"..
Da han vågnede ca. en time senere spiste han en HEL portion hirsegrød med frugtmos.. Han plejer jo at spytte ALT ud.. Så der var jubel her fra.. :D
Kl 17 var vi så til Hjørring for at få den sidste historie til spædbarnsterapi.. Det bliver dejligt med en pause fra det lidt.. Vi har været der oppe 1 gang om ugen i 7 uger.. Og de har været her 1 gang om ugen i 7 uger..
Imorgen får jeg besøg af en veninde ved 10 tiden.. Hun kommer med rundstykker.. :D Og kl 13 kommer hende fra "station victor" og laver noget videoterapi, ang. det der med at han ikke gider skemad.. (håber det er "unødvendigt".. og at han fra nu af gider spise) :D
Og imorgen aften skal vi til "en god start - sammen" noget kommunen har for nye familier.. hvor vi mødes ca. hver 2. måned.. (i starten under graviditeten var det 1 gang om måneden) Hvor vi er ca. 15 par der mødes og snakker, får/gir gode råd.. Sidste gang var der en sexolog der kom og fortalte lidt omkring hvordan man får gang i sex livet efter der er kommet en lille i familien.. :)

- Og så lidt billeder fra pinsens arbejde..

 Så skal der bare liige lavet fliser i hele stykket mellem terrasse/voliere/drivhus.. Og så skal der lige laves noget der skjuler kanten rundt om terrassen.. :)

 Vores pavillion.. Dog lige uden taget.. Der blæste helt vildt igår.. Så vi tog det ned, så det ikke bliver revet helt istykker.. Selvom det er IKEA´s det bedste så er det ikke ligefrem det tykkeste stof det er lavet af..
 Mine nye fine krukker.. :)

 Det er hårdt at lege helt selv.. Selvom man kun havde været våget i 2 timer.. Så et hurtig powernap her på tæppet er tiltrængt.. 
Mm.. gummerne kløer.. Så er det godt med en gullerod..

fredag den 25. maj 2012

Sidst på ugen..

MØG myg!!! Ja, det er lige hvad de er.. Jakob og jeg var lige i haven en tur.. For at få vandet de forskellige ting, som krukker, højbede, og nogle blomsterløg jeg har plantet, til udplantning senere.. Det begynder så at klø under min arm.. eller.. det vil sige lige ved armhulen.. Da jeg så kommer ind ser jeg at der er to KÆMPE myggestik.. :( Og øv hvor de bare klør helt åndsvagt :( øv øv øv..
Der var ellers lige så lækkert udenfor.. Pt. er det 20,5 grader (kl. 22.45) Dejlig behageligt når alting er helt varmet op.. så føles 20 grader helt dejligt..
Nårh.. Men min torsdag gik så med babysvømning om formiddagen.. Denn gang gik det helt fint.. Sidste gang var det flyttet til et hold om onsdagen, pga. kristlig himmelfart.. Så der var alt for mange på holdet (vi var 13-14 mødre) og i omklædningsrummet.. Denne gang var vi bare 5.. Og da vi kom var der kun 3 ældre damer i omklædningen.. Og da vi var færdig var der også kun ganske få der inde..
Han er stadig ikke heelt vild med vandet osv.. Men en på mit hold, som også gik til det i perioden før denne, fortalte at hendes datter færst nu var ved at væreglad for det.. (en periode er ca. 2 mdr)

David har lidt svært ved at takle varmen.. Han sover ikke nær så godt.. Og jeg syns heller ikke hans appetit er som den plejer.. Men hva.. Vi spiser og sover jo heller ikke godt i denne varme..
Idag har temperaturen været helt oppe på 29,9 grader.. Omkring kl 13 var der rigtig varmt.. Pyha.. Jeg måtte søge tilflugt i vores kælder, og ordne noget røvsygt vasketøj.. Der er nemlig rimelig køligt der nede ;D

Idag kørte vi til Hjørring da Jakob kom hjem fra arbejde.. For at købe de ting vi skal bruge til drivhuset. Det vil jeg nemlig ha gjort klar i weekenden.. :D Jeg købte også lige et par agurk planter i Bauhaus.. En BABY agurk, og en MINI agurk.. Så skal jeg bare liige ha en alm. agurk, og 2-3 tomat planter.. Så har vi vist også rigeligt.. Sidste år havde vi ALT for mange tomater.. Godt min hund (Solo) godt ka li tomater ;)
Jeg har også overvejet at vi skal ha en vindrue plante i drivhuset.. jeg ELSKER blå druer.. Så mig og svigermor har aftalt at vi skal på planteskolen imorgen.. Hun skulle nemlig ha nogle agurk planter.. De er helt modsat.. for de har købt tomat.. ;) Men det er vist os sådan man plejer at gøre.. først tomater i starten af maj.. og så agurk senere.. Men vores drivhus var altså ikke gjort ren og klar til det.. meeen bedre sent end aldrig, ik?

Nårh.. Jeg må nok hellere kravle i seng.. Så jeg kan være lidt frisk imorgen ;)

 David stor dreng.. "holder" selv flasken..

 Godt man har sine fingre, når far tager ens sut ;)

Mmm.. Hvad er dansk sommer..? Bl.a. koldskål.. :D Igår lavede jeg for første gang hjemmelavet koldskål.. Og det smagte bare 10000 gange bedre end det man køber færdiglavet... :D

onsdag den 23. maj 2012

Kan i holde varmen folkens??
Pyha, her i Vrå var temperaturen været oppe over 25,8 grader idag.. Kan godt forstå at David var været lidt pylleret de sidste par dage.. Det er svært at vende sig til varmen..Men idag har han faktisk ikke været såå pylleret som mandag og tirsdag..
Både igår og idag har vi gået en laang aftenstur i det gode vejr.. Det tror jeg David har nydt.. At blive kørt i barnevognen.. Så sover han som en sten.. Og det er jo nemt lige at løfte ham ind i seng i hans sovepose..
I formiddags satte jeg mig ud på terrassen en halv time.. For at få lidt sol på den blege krop... Men skulle nok ikke ha siddet så længe.. For mine skuldre og brystkasse blev selvfølgelig rød.. :( Øvøv..
Det er bare typisk.. Bliver rigtig hurtigt rød på mine skulder og brystkasse.. Men benene bliver ved med at være hvide som kridt :/
Imorgen står den på Babysvømning.. Håber det kommer til at gå bedre end sidste uge.. Jeg må hellere tage afsted i god tid.. Så det ikke bliver så stressende som sidste gang..

Desuden har jeg snakket med "Station Victor" (spædbarns terapi) om at få lavet en ny omgang video terapi med David.. Sidste gang vi havde besøg af hende der lavet det, havde vi problemer med at han var RIGTIG ked af at blive skiftet, og/eller få skiftet tøj.. han græd og græd.. og tit var vi nød til at tage ham op og trøste midt i det hele.. Hun filmede så et alm. bleskift.. ALDRIG havde jeg set ham så rolig og afslappet.. Han lagde bare og kiggede som om han sldrig havde været ked af det når han blev skiftet.. VILDT underligt..
Men hun fortæller så at det tit er fordi man udstråler en usikkerhed.. Fordi man er bange eller nervøs for at han bliver ked.. Og det kan han mærke..

Nu har han så fået en ide med at han ikke gider ske-mad.. Og jeg er nu bange for at det er min "skyld".. Fordi jeg går og "spiller" mig op til at det bliver en "kamp" at få ham til at spise.. Så vi snakkede om det da de var her igår.. Og de ville så få Anne-mette, som hende der har videoterapi, til at ringe til mig.. Hun kommer så på næste Onsdag og snakker/optager..


Billeder? Ja selvfølgelig..





Lille Amy har det også varmt i solen.. Så er det godt man kan kravle i skyggen og slappe lidt af.. :)

APP til Billedredigering..

Jaa.. Faldt lige over en masse app´s til at redigere billeder..
Så har lige lavet en masse billeder som jeg da lige ville dele med jer :D






mandag den 21. maj 2012

Sommer, Sol, og Mødregruppe..

Jep... Det er lige hvad dagen er gået med.. Vi smuttede en tur i Mødregruppe fra kl 10 til 14.30 ca..
Da vi kom hjem satte vi os ud på terrassen.. David sad/lagde i barnevognen og hyggede. Og jeg sad med benene oppe, så jeg kunne få lidt sol på de blege ben.. :)

I mødregruppen var alle 4 unger for en gangs skyld vågen på samme tid. Så vi tænkte at vi da liige skulle have et fællesbillede :) Selvom David stadig er meget mindre (længde og vægt) så syns jeg ik han syner så lille når de ligger sammen..
David syns det var spændende at ligge og prøve på at fange Molly´s øre.. :) Det er sjovt at se hvor optaget de var af hinanden.. :D

Til aften (kl 17.30) var vi til spædbarnsterapi i Hjørring.. Han får jo en ny "historie" hver mandag.. Der efter smuttede vi lige forbi Synoptik fordi "næsedutten" på mine briller var gået i stykker.. Den fik jeg hurtigt lavet (den har været i stykker i 5-6 måneder.. men har bare ik liige taget mig sammen om at få gjort noget ved det... Jeg er slem til at udsætte sådan nogle småting..
Nå.. Men det kom også til at koste 1100  :S For har længe tænkt på at jeg gerne ville ha et par solbriller med styrke i.. Og NU skulle det være.. Inden sommeren forhåbentlig snart rammer lille Danmark.. :)

Imorgen står vist bare på afslapning.. og en ordenlig omgang oprydning/vasketøj.. Det er vi/jeg vist lidt bag ud med.. :D

Som (næsten) altid lidt billeder:





Mm.. Go´ bidering farmor har købt .. :)

søndag den 20. maj 2012

Endnu mere havearbejde.. Nu med billeder..

Tjah.. tiden fløj o bare af sted igår.. Og vi kloklede jo så hele dagen igår i haven..
Så der blev slet ikke tid til bloggen.. Meen det må jeg jo så gøre nu.. Jeg er godt nok godt brugt.. 2 dage med havearbejde.. Pyha. det er noget man få "gummi-arme" af.. Især når man ik har lavet en skid det sidste år, pga. bækkensmerter, og der efter sygehusophold..

Min ryg, arme og ben er bare helt ødelagt.. Igår flyttede vi 3 store højbede.. De er lavet af pallerammer.. så de var nemme at flytte.. Men HOLD da op hvor er der meget jord i sådan 3 kasser.. Havde næsten lykkeligt glemt hvor hårdt der var sidste år.. :S Men det blev da lige genopfrisket.. Desuden lavede vi et stort bed, hvor vi gravede ca. 10 cm. jord/græstørv af.. Så vi fik gravet rigeligt igår.. Bedet blev så fyldt op med en ordenlig omgang træ flis.. Så der ikke er så meget vedligeholdelse/lure ukrut..
Idag lavede vi så hegn op ad Naboens baghus.. Deres baghus står lige 30 cm fra skellet.. Helt inde i vores have.. hvor der ikk er hæk.. Men en hæk vil også være lidt besværlig op ad væggen.. Så vi satte 4 stolper.. og så satte vi noget Rionet (det man støber ned i beton, som armering) imellem.. Hvor der så kan gro nogle klatreplanter (Efeu) op ad.. Det bliver SÅ fint :D

Der ud over satte vi lidt hegn op rundt om vores have pavillion.. Så det er til at sidde lidt i læ der.. Den stå lige hvor der blæser.. Eller.. dvs. den stå lige midt på terrassen.. Og vores have en (endnu) meget åben.. Vi har en drøm om at den skal lukkes lidt mere.. men sådan en hæk er MEGA langsom at at gro op.. :(
Planen er så at der skal hegn op hele vejen rundt om terrassen.. Men vi skal lige have vores træterasse væk.. Vi har sådan en høj terrasse der er 2x2m .. (huset er så højt at der lige er cm. 90 cm ned fra terrassedøren, og ned til fliserne.. Så Jakob byggede sådan en høj terrasse, da han købte huset. Men nu vil vi så bare have en trappe ned.. Så vi kan sidde lidt mere privat :D

Vi kørte så ud til Jakobs forældre og grillede til aften.. Så vi liiige kunne komme lidt væk fra arbejdet.. :)
Imorgen står den på mødregruppe imorgen formiddag.. Og kl. 17.30 skal vi til spædbarnsterapi (det er vi hver mandag)

Her har vi liige et par billeder af dagens/weekendens arbejde..




 Mine fine genbrugs kasser.. Med forhåbentlig en masse lækre jordbær til sommer.. :D
 De små Efeu.. Glæder mig til de har vokset sig et godt stykke op af nettet :)
Er der noget smukkere end sådan et gammelt æbletræ i fuld blomst?? (Jakob HADER det træ..)

fredag den 18. maj 2012

Sindal Marked, og Havearbejde..

Jah, det er vel i store træk det vores Fredag er gået med.. Jakob var lige ude og ordne lidt arbejde i formiddags.. Eller.. fra 10-13. Der efter kørte vi til Sindal Heste og Kræmmermarked. Heste.. Jaja.. der var da ca. 5 små pony´er.. Så kan man da også kalde det et heste marked?! Og smådyr var der ingen af.. I "gamle" dage var der masser heste, kaniner, fugle, høns, ænder osv osv.. Men der er jo nok ikke mange der gider tage dyr med på marked mere.
Eller jo.. Der var nogle der havde HUNDEHVALPE med.. Hvilket jeg syns er rigtig synd for dem.. For det første var de i et stor "indhegning" (af træ). Hvor der konstant stod 5-10 mennesker og gloede ned til dem. For det andet lagde de lige i solen. Uden mulighed for at gå et sted hen hvor de kunne få lidt fred. Det var to forskellige kuld. Det ene var "puggel" hvalpe (mops/beagel) Dem ville de have hele 7500,- for.. Og de andre var Fransk bulldog/dansksvensk/mops blanding.. Som de ville have 6500,- for :O
Jeg syns det er en helt vild sindsyg pris.. Jeg har selv en ægte Fransk (dog uden tavle, men begge forældre havde) Som jeg har lavet 2 kuld hvalpe på.. Det er godt nok et par år siden.. Men der tog jeg 5500,- for en hvalp.. Og det var trods alt ikke en blandingshund.. Er det "fair" at tage så mange penge for sådan en hvalp..?!
Nårh.. Men vi var ikke til marked ret længe.. ca. en time vil jeg gætte på.. David sov fint fra det hele i barnevognen..
Da vi kom hjem kørte jeg ud og ordnede stald (jeg har fodervagt hver fredag hos hesten) og blandende foder.. Og så fik jeg lokket ejeren til at lukke dem ind senere.. For når der er så godt vejr, så kan de godt gå ude til der bliver mørkt :)
Da jeg kom hjem gik Jakob amok i haven, med plæneklipperen.. For 2 uger siden fik den en ordenlig tur med en "mos-op-river".. hele plænen lignede noget der var blevet holdt festival på.. den var helt smadret.. Men den fik en god portion kalk og gødning.. Og nu 2 uger efter er den ved at være helet igen.. Og den er blevet rigtig fin..
Imorgen vil vi have flyttet 3 højbede som vi etablerede sidste år, med jordbær og lidt blomster i.. Men vi har bestemt at de står træls der.. Fordi vi har købt en have pavillon.. Så kasserne kommer til at stå i skygge meget af tiden.. Og jordbær har det jo bedst med en masse sol :)
Så nu har vi udpeget et godt sted.. :) Og så vil vi have gravet lidt græstørv af der hvor de skal stå.. Og så skal der træflis rundt om. Så det ikke er så besværligt at slå græsset.. Wuhu.. To fordele ved at flytte dem ;) - Selvom det bliver hårdt arbejde.. Da de også skal males.. Og værst af alt så skal al jorden op.. Og jeg har ikke glemt hvor meget jeg slæbte sidste år... :S

Nårh.. Billeder tænker du nok.. Men nej.. De få billeder jeg har taget idag er ikke meget ved.. Så jeg lover at ta en masse imorgen af dagens forhåbentlig flotte resultat :D

- Go weekend søde læsere :D

torsdag den 17. maj 2012

Kristelig Flyfart og Fødselsdag (Mange F´er)

Ja vores "Kristelig flyvfart" gik med at køre heeelt til Thisted for at fejre min søsters fødselsdag.. Hun har godt nok først fødselsdag d. 22.. Men der er hun på studietur.. Så hun valgte at holde det idag..
Det var en laang køretur (halvanden time) GAB.. Jeg bliver altid så træt af at køre bil. Og får som regel også ondt i knolden :(
Nårh. Men det var da en hyggelig lille fødselsdags fest.. Hvor hun havde købt en stoor pållægskagemand.. Og så havde hun bagt en Marzarinkage (staves?)
Efter festen var vi nede og se hendes kommende lejlighed. Som hun overtager 1. Juli (den skal lige sættes i stand først. Der skal males og slibes/lakeret gulvene og gøres rent.. Hun er SÅ spændt på at flytte.. Det er første gang hun skal have sin egen lejlighed :)
Jeg ville ønske der ikke var så langt til Thisted. Så var det lidt nemmere for os at besøge hende..

David blev hurtigt (efter 1½ time) rigtig træt af alle de indtryk. Og de mange mennesker.. Så jeg puttede ham i hans sovepose, og så fik han lov til at sove på Moster Lise´s værelse.. (hun bor på et bosted for unge der skal have lidt ekstra hjælp til at starte voksenlivet) Så fik han lige sovet en time ca. Og så var humøret lidt bedre. Men han syns vist stadig at der var for mange mennesker..
jeg tror han er inde i en "periode" hvor han hurtigt bliver sensitiv.. Måske der er sket for meget de sidste par uger..

Til sidst et par billeder :D

 Et hurtigt "skift" midt i det hele.. Ren ble skal der jo til engang i mellen ;) Christian og Alberte syns det var rigtig spændende at kigge på.. Og Alberte skyndte sig hen til hendes mor at sagde "mooar, babyen har en tissemand" He he.. Ja de skulle han gerne have når han er en dreng ;) Hihi
 Smiiil :D (Kun lidt skiløjet ;) )
Da vi kom hjem hyggede vi lidt på sofaen inden Davids sengetid.. Han er begyndt at gribe fast i vores ansigt.. Især fars kinder er gode.. Men næse, øre og mund blev også udsat for de små pilfingere..

onsdag den 16. maj 2012

Ugens start.. Øv tur i svømmehallen..

Kender i det med at man føler man slet ikke har siddet stille?
Sådan en dag har jeg haft idag.. Først stod den på Babysvømning fra 10.30-11.. Så havde jeg lige en time til at komme op af vandet, klæde om og hjem. For SP kom kl 12 for at snakke om David´s ide om at man ik kan li grød lige pludselig..
Der efter gik jeg ned for at handle.. Og skulle have en overtræt David til at sove.. Han sov sådan ret let rimelig længe. Var ude og gi ham sutten ret mange gange.. men så stillede jeg ham ind i garagen, med porten åben.. SÅ faldt han rigtig i søvn..
Kl. 16.45 kom de så fra "Station Victor" Som er et tilbud sundhedsplejen har for familier der har en svær graviditet eller fødselsforløb.. Vi får noget spædbarns terapi til David pga. hans tidlige fødsel.. For at få sat ord på alle de følelser vi har gennemgået i hele forløbet..
Og først nu, efter aftensmad osv er der endelig ro på.

Svømnigen gik ikke godt idag. Jeg går normalt om Torsdagen. Men da der jo er helligdag imorgen var onsdag og torsdags holdene slået sammen. For det første var vi 9 mødre.. Nårh, fred værd med det. Men David var SÅ overtræt. Så han syns bestemt ikke det var sjovt.. Han fik 1 dyk (han dykkede 4 gange sidste gang)Og da instruktøren ville ta´ ham og lade ham "svømme" hen til mig blev han bare ked af det. Da vi så kom ud i omklædning/bad stod der ca. 30-40, 9 årige (ca) fjantet tøser der skulle ind og svømme.. Der var SÅ overfyldt og umuligt for os at komme til.. Jeg blev så irriteret.. For David græd og græd.. Og der var ikke en eneste af de fjantet tøser der liige kunne lade mig få ham skyllet så vi kunne komme ud. Først da en af de andre mødre spurgte om ikke der var en der lige kunne lade mig komme til, hvis de bare skulle stå og pjatte og sprøjte med vand på hinanden.. Han skreg/græd faktisk indtil vi kom ud i bilen.. SÅ var der bare slukket og lukket..

Sp mente at jeg bare skulle nøjes med at give ham grøntsagsmos.. For det er det eneste han pt. gider.. Og så vil hun komme om 2 uger og snakke om hvordan det går. Og veje/måle ham igen..
Jeg lavede grøntsagsmos igår.. Med Broccoli, gulerødder og ærter.. Det ser ikke særlig lækkert ud.. Men knægten kan li det.. Så det er jo det vigtigste ;)Det så faktisk lidt giftigt ud.. Men han har fået det 3 gange nu.. Og har ikke spyttet det ud med det samme, som han har gjort med alt muligt andet..

Jeg fik slet ikke skrevet her inde igår. Jeg havde besøg af min veninde og hendes søde Datter Cecilie. Der lige nøjagtigt er 3 mdr ældre end David.. Det var rigtig hyggeligt.. Har faktisk ikke set dem siden vi var indlagt (sidst i dec.. 11)

Kan i klare et par billeder?



Det "giftige" grøntsagsmos :D 



Min venindes søde datter Cecilie.. Hun kunne få meget sjov ud af et par tomme flasker ;)

mandag den 14. maj 2012

Shopping, forår, og undulater..

Kender i det piger? I har bestilt noget på nettet.. Og det eneste man kan gøre er at sidde og vente på at posten kommer med pakken.. Pyha, det gjorde jeg i formiddags.. ENDELIG lige omkring middag kom han med hele 2 pakker.. En fra Feen og Frøen, og en fra Babadut.. :)
Fra Feen og Frøen kom der to Hummel Bodyer, og 3 salvesmækker.. Havde forelsket mig i den nye fodbold body.. Så lokkede det liige at købe lidt ekstra :D
Fra Babadut købte jeg bla. en "taske/net" til barnevognen, små bøtter til at nedfryse grød/mos i små portioner, pakke med en masse badedyr, en spise smæk med "opfanger", en kasse til at stille sutteflaskerne i (lige som i en øl kasse, en stak tudekopper, negleklipper sæt, samt nogle bide ting.. Hans gummer kløer rimelig meget..

Ud over glæden over pakkerne, så gav jeg mig til at pakke alt det tøj ud vi har i str. 62.. Der går ikke længe inden vi skal op i den størrelse.. (SP målte ham til 61cm i torsdags)
Der er godt nok en del tøj.. hele 3 maskiner :)Men ELSKER at gå tøjet igennem, pille mærker af det der er nyt (vi har også en del brugt tøj) og tjekke hvor meget der er af hvad..

Forår?!?! Jaae.. det syns vores søde undulater ihvertfald.. De fik jo to nye redekasser i lørdags.. Vi havde godt nok en i forvejen.. Men den har været lukket et stykke tid.. Pga. de hårde frost grader har æggene ikke rigtig komme overleve.. Og så døde vores eneste han pludselig.. :(  Men vi har nu fået 2 nye hanner (vi havde i forvejen 2 hunner)
Den ene hun er i fuld gang med at tjekke "boligerne" ud.. hun flyver ud og ind.. Og flirter med den ene han.. Hende der lagde æg i vinters flirter også lidt med den anden han.. :) Så det er spændende om vi snart får små unger i volieren.. Krydse krydse fingre :D

Nårh, men billeder skal i da ikke snydes for.. Det er vel nærmest det sjoveste ved bloggen.. Ik? Eller er det bare mig der er helt tosset med at se billeder.. :)

Hele molivitten.. :) PUHA.. Det pynter ikke på kontoen ;)

David afprøver lige den ene af de nye bide ting.. Tror godt han kan li den :D Det er bare SÅ svært at holde fast med hænderne..

Æbletræet er ved at springe ud.. SÅ smukt i aftensolen.. <3 GLÆDER mig til sommer..


Han (den blå) tjekker liige om huset holder.. Mens hun tjekker indvendigt..


Nusse nusse.. (den blå er damen..)

De to hanner "spiller med musklerne" overfor hinanden.. Det er jo med at være den store stærke fyr, for at imponere damerne.. ;)

søndag den 13. maj 2012

Weekendens "strabasser"

Tjah.. Det er nu ikke fordi den har stået på så meget..
Igår var vi en tur i Aalborg.. For at købe et par ting i BilTema.. Det endte så i Plantorama, hvor vi købte et par redekasser til Undulaterne.. Og så forelskede jeg mig i nogle "KæmpeJordbær-Planter". Så dem fik jeg da lige smidt op i vognen.. :D HOVSA..
Dem er jeg lidt spændte på.. Om de to planter var 100 kr værd :)

Jeg har faktisk ikke rigtig fået taget nogle billeder i weekenden.. Eller jo.. Et par stykker af David selvfølgelig.. Han er dagligt offer for kamera.. Jeg er faktisk blevet bedre til at bruge kameraet, i stedet for det dårlige kamera der er i min tlf.. Grunden er nok at det kamera der var i min gamle tlf (som jeg brugte de 2 uger hvor min tlf var til reparation) var MEGA dårligt.. Så jeg var "tvunget" lidt til at bruge kameraet.. ¨

Her er lidt af de billeder jeg HAR taget i weekenden..


David snakker liige med skildpadden.. :)

Og elefanten..

- En lille grinebidder, inden sengetid.. Ligner jeg en der gider sove mor??

David har fået en ide med at sutte på sin arm/håndled.. Så meget at han har lavet et lille sugemærke.. Bisse!!


Min lille Fransk Bulldog Amy er i løbetid.. Så badebleer kan også bruges til andet end svømmehallen.. Hun er dog ik heeelt enig i at det ser smart ud.. hun kigger på mig hver gang hun får den på.. Med et blik, "Hallooo.. Det mener du vel ik??"